Kogesin inglite keelt

Kogesin inglite keelt

“Kui ma räägiksin inimeste ja inglite keeli, aga mul ei oleks armastust, siis ma oleksin kumisev vasknõu või kõlisev kuljus” (1Kr 13:1). Mis on inglite keel, millest Paulus räägib? On see muusika või hoopis laiem, hingekeel? Ma vist kogesin seda. Septembri viimasel pühapäeval sai teoks minu kauaaegne igatsus – alustada Kolgatal klassikalise muusika õhtute sarjaga “Pühapäeva Kammer”. Olen alati tänulik, kui saan kogeda kvaliteetset klassikalist muusikat oma koguduse keskel. Seda tajuda kogu hingega tänus ja osaduses. Siiani avastan end pooleldi pisarates palves, sest hingesügavused on üks segane koht. Kuid Jumal kõnetab meid just seal. Olen kindel, et Jumal ise juhtis Meibaumide pere koos professionaalse muusika, luule ja maalidega meie keskele ja mul on hea meel, et nii paljud said osa sellest erilisest õhtust. Heili Meibaumi luulekogu “Verbaliseerunud pisarad” saab osta Kolgata raamatuletist.

Anne-Mai Palm