Jana lugu – Kohtumine Jeesusega päästis narkomaaniast

Jana lugu – Kohtumine Jeesusega päästis narkomaaniast

Tee Jumala juurde leidsin detsembris 2012, kui ennustati maailmalõppu. Hakkasin tookord muret tundma, et kui see tulebki, mis saab mu hingest.

Mu lapsepõlv oli keeruline ja minust kasvas kurjategija. Viis korda olen kohtulikult karistatud ja kolm korda olen olnud vanglas. Ma olin süstiv narkomaan. Kaheksa aastat tegin ma inimestele palju haiget: varastasin, müüsin narkootikume, peksin. Minu sees oli nii-nii palju kurjust. Ma olin kui inimvare, mis oli kohe kokku kukkumas. Mul polnud jõudu ega mingit rõõmu kuni ühe õhtuni.

Olin taas kord end süstinud ja alkoholi tarbinud. Mõtlesin: kas see ongi kogu mu elu? Vaatasin telekat ja juhuslikult sattusin TV 7 peale. Seal kõneles keegi Jumalast. See tungis minu südamesse, mis oli olnud kõva kui kivi. Panin põlved maha ja tegin päästepalve. Kogesin Jumalat nii eriliselt – lausa füüsiliselt tundsin Ta puudutust.

See muutis kogu mu elu. Mulle on kui uus süda siirdatud. Jumal tegi mu terveks ja puhus mulle eluõhku. Minus on rõõmu, armastust ja südamerahu. Ma olen tohutult õnnelik, et mind on surmast ellu toodud ja Jeesuse verega puhtaks pestud. Elav Jumal kuuleb ka kõige patusema palvet, kui teda hüüda kogu südamest! Jeesus, kes oli minu jaoks enne kui mingi muinasjututegelane, sai minu Päästjaks ja Lunastajaks. Jeesus on mu eluallikas! Olen vabaks saanud narkootikumidest ja teistest sõltuvustest, õppinud ise tööd tegema ja oma palgast elama.

Mind ristiti 2014. aasta vaiksel laupäeval. Olen Jumalale väga tänulik ka Kolgata koguduse eest, kus olen võinud kasvada ja kus mind on armastatud ja vastu võetud.

Au Jumalale selle eest!