Kõlaritest kuuldud kristlus sai Alfa kursusel elavaks

Kõlaritest kuuldud kristlus sai Alfa kursusel elavaks

Enne Alfa kursusele tulekut olin Kristuse õpetusega kokku puutunud umbes aasta või poolteist. Kõik minu teadmised ja arusaamad põhinesid erinevatel kristlikel jutusaadetel, jutlustel ja põhiliselt raadio piiblikoolil.

Otsustasin Alfa kursusele tulla, sest praktiliselt puudus kontakt kristlaste ja kirikuga, ning tundus väga hea koht, kus oma usuteel edasi minna.

Kui varem olin kristlusest kuulnud sisuliselt läbi kõlari, siis Alfa kursus piltlikult öeldes näitas mulle kristlust ja Jumalat elusast peast. Palvetamine, osadus ja ülistus olid minu jaoks uued ja väärtuslikud kogemused.

Päris Alfa kursuse alguses sai Kolgata koguduse saali risti all palvetatud ja usule tuldud. Peale seda tunnen, et olen osa ühest suurest ja tõelisest perest, ning on kindel teadmine, et Jumal ja Tema riik on tõde.

Glen H. Guthan